thirsty
V.I.P
- Anëtar
- Mar 15, 2011
- Postime
- 32,692
- Pikët
- 113
Si politike e majte qe ehste rusia dhe putinke harru Rusine ...Putinken ...ai mbase di pak me teper. LOL
Atehere te flasin majtushet
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Si politike e majte qe ehste rusia dhe putinke harru Rusine ...Putinken ...ai mbase di pak me teper. LOL
Si perfundim, eshte e keqe apo e mire Rusia tani? Se une me duket kam akoma shpresa. Ti ku do mbytesh?Si politike e majte qe ehste rusia dhe putin
Atehere te flasin majtushet
Une do vi te tyS perfundim, eshte e keqe apo e mire Rusia tani? Se une me duket kam akoma shpresa. Ti ku do mbytesh?![]()
Sa per juve amerika behet komuniste si Cuba,ju nuk patet komunizmin enverian per 50 vjet rastesisht.Me te shtrydhe ty dalin dhjet sekretar partije prej teje.lolPikerisht.....eshte pak a shum e njejta metode qe majtoshat e praktikojne kudo......nuk e shikon qe flasin me klishe a thua se nje memo qarkullon neper rrafshmaltet e kjaplloqeve te tyre kudo...edhe ketu gjithashtu.....po e lame te ndodhe do te jemi te mallkuar per breza me rradhe.
c’ma kujtove.Ruset tani i kemi vellezer majtosha
Armiku eshte amerikani me mendimin dhe fjalen e lire.
Pale me ju shtrydh juve.Sa per juve amerika behet komuniste si Cuba,ju nuk patet komunizmin enverian per 50 vjet rastesisht.Me te shtrydhe ty dalin dhjet sekretar partije prej teje.lol
Foli Lenka.Pale me ju shtrydh juve.
mos beni si kalamaj, se s’ju ka lezet fare.
I ka ven piken mbi ic’ma kujtove.
“Mora pushkën dola malit,
Të luftoja për atdhe,
Ku ta dija unë i varfri,
Se armiku ishim ne.
Mora pushkën, dola malit
Të luftoja per liri,
Ku ta dija une i shkreti
Se armiku ishe ti.
Mora pushkën dola malit
Të luftoja ne furtunë;
Ku ta dija une i ngrati
Se armiku isha unë.”
Biden bahet presidenti i 46 i Amerikes!Me duket nga nje here se ne po perjetojme ate qe perjetuan prinderit tane ne '46. Sigurisht ne rrethana te ndryshme dhe fakti se jami me te medhenje se ata.
Putini ka bere gati nja ca nga ata gulaget e Stalinit ne Siberi. Me sa duket eshte e vetmja alternative. Ka punuar Trump per kete dite. Kot nuk eshte mik i Putinit. Kaq mik e ka sa tha qe CIA genjen ndersa Putin thote te verteten.Do kerkoje azil ne Kube.
Aman shyqyr, se nuk e duroj dot i-ne pa pike siper.I ka ven piken mbi i![]()
Ti ishe mire para ca kohesh. C’ndodhi?Foli Lenka.
Humbesit ma te medhaj mesa po shof un po dalin mbeshtetasit e trumpit.Gjithnjë do jet njëri që do humbi zgjedhjet dhe ky që humb gjithnjë do ket këta miliona me vete.
Kjo nuk do të thot se duhet të rrëmbejnë armët, zgjidhjet jan gjithmonë ligjore.
Edhe ushtarakët që thoni ju i janë betuar kushtetutës, Amerikës dhe flamurit dhe jo personit Donald Trump.
Mu hapen syte.Ti ishe mire para ca kohesh. C’ndodhi?
Ishe mire kur beje byrek.Mu hapen syte.
Unë e di ndryshe epopenë për luftëtarët myzeqar.c’ma kujtove.
“Mora pushkën dola malit,
Të luftoja për atdhe,
Ku ta dija unë i varfri,
Se armiku ishim ne.
Mora pushkën, dola malit
Të luftoja per liri,
Ku ta dija une i shkreti
Se armiku ishe ti.
Mora pushkën dola malit
Të luftoja ne furtunë;
Ku ta dija une i ngrati
Se armiku isha unë.”
Ka ardh koha me e pi ujin e njelpt dhe me e pranu se te gjitha kto qe permenden kane ndoll nen administraten e Trumpit!
Lirisht bejeni,google Gjon Sereci dhe LNDSH ,ketij soji i kan takuar familja ime ,kurse un jam rritur e po plakem ne demokracine evroperendimore!Pale me ju shtrydh juve.
mos beni si kalamaj, se s’ju ka lezet fare.
EhhhIshe mire kur beje byrek.
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.