shoku_tanku
I am the chosen one
Ata jane pronaret e tokes.Per ata po flisja po nuk te la ngucja ta kuptoje.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ata jane pronaret e tokes.Per ata po flisja po nuk te la ngucja ta kuptoje.
Une isha shume i qarte ne ate qe thashe. Eshte qesharake kur nje emigrant shan dike tjeter emigrant. Cfare ka ketu per te mos kuptuar? Perse hidhesh kot ne tema te tjera qe nuk kane lidhje me cfare po bisedojme? Pastaj ti pretendon se je edhe nje besimtar katolik!! Ai Papa ju lan kembet atyre njerezve. Askush nuk te kerkon qe te besh te njejten gje por duhet te respektosh veten ne radhe te pare sepse edhe ti je nje emigrant.Un nuk jam per kyt bote,
Jam skllav
Qka i bani vendalite vendali perveq vullnetit te tyne me ken vendali?
Kush po i ndalon greko serbet qi kan pushtu trojet tona me i thane vedit zot te atyne trojeve?
Por si te thashe: qka din ti se qka ashte jeta e emigrantit!
edhe ??? clidhje kane indianet e amerikes me temen e zgjedhjeve....Ata jane pronaret e tokes.
Ameriken e kane dhi europianet,pasi shfarosen popullsine indigjene.
Zoti krijoi budallenjte,pjesa tjeter eshte histori.Te keqen e kultit te individit te Stalinit dhe Enverit. Deri ketu nuk arriten keta me Trumpin:
Une isha shume i qarte ne ate qe thashe. Eshte qesharake kur nje emigrant shan dike tjeter emigrant. Cfare ka ketu per te mos kuptuar? Perse hidhesh kot ne tema te tjera qe nuk kane lidhje me cfare po bisedojme? Pastaj ti pretendon se je edhe nje besimtar katolik!! Ai Papa ju lan kembet atyre njerezve. Askush nuk te kerkon qe te besh te njejten gje por duhet te respektosh veten ne radhe te pare sepse edhe ti je nje emigrant.
Uroj te mos jete e vertet
Domethene ti je nje emigrant ne Kanada dhe dike qe eshte nenshtetas Amerikan e fyen dhe e quan me perbuzje emigrant!!!! Sa vjen dhe historia behet akoma me interesante.Kur ti te paraqitesh te njajtine rrespakt per ata njerez qe vijn nga i njajti atdhe i joti, athere un kam me e marre ne konsiderate ate qi thu!
Pra ne kjoftse ka ferkime mes nesh, sigurishte qi ka me pas mes atyne me prej ardhe te ndryshme.
Une nuk jam emigrant por jam vendali. Kanadezet shekullure fale tru-shperlarjesh jane kthy ne pederasta, nuk bajne fmi dhe vrapojt drejt digjenerimit!
Kto troje kan me kene pronsi te atyne qi mendojn si un!
Qenkan shume te thella keto pune. Sa keq qe nuk na i kane treguar me pare:Zoti krijoi budallenjte,pjesa tjeter eshte histori.
Dy here ja kena ki nanen shpise te bardh dhe e kena djeg! Edhe lol?Domethene ti je nje emigrant ne Kanada dhe dike qe eshte nenshtetas Amerikan e fyen dhe e quan me perbuzje emigrant!!!! Sa vjen dhe historia behet akoma me interesante.
Me 7501-in nuk jan më.Ata jane pronaret e tokes.
Ligji qe ja dha token colit.Me 7501-in nuk jan më.![]()
Ti keshtu! Ca nuk ben vaki. Ke djegur Shtepine e Bardhe do te jesh pjese e elites sunduese te Kanadase. Arritje shume te medha per nje emigrant.Dy here ja kena ki nanen shpise te bardh dhe e kena djeg! Edhe lol?
Cool-i është komunist, ecën me sloganin "toka i takon atij që e punon"Ligji qe ja dha token colit.
Ligji qe ja dha token colit.
y the time he lost in 2020, he had whipped a dangerous element of our country into a frenzy. His supporters began planning their insurrection, making plans to march on the Capitol and “stop the steal.” Members of Congress, including Sen. Josh Hawley (R-Mo.), Sen. Ted Cruz (R-Tex.) and Rep. Mo Brooks (R-Ala.), encouraged them, in Brooks’s words, to “start taking down names and kicking ass.” Trump left no doubt about his wishes, in the lead-up to Jan. 6 and with his incendiary words before his mob descended.Trump ran for president on a vision of America where whiteness is valued at the expense of everything else. In the White House, he gave white supremacists, members of the extreme right and conspiracy theorists their most powerful platforms yet, even claiming that there were “very fine people” among the torch-wielding militia members who converged on Charlottesville in 2017.
Tanku nuk eshte prone e patundshme.Ai ligj qe te dha Tankun ty ???
Behet e tille po ja hoqe zinxhiret.Tanku nuk eshte prone e patundshme.
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.