Se ke harruar,Dakort me ty, por ke harruar pa permendur librin e edukates morale te klases se 2,3,4.
Çuku dhe Gegun, Ariu artist, Aventurat e Qipolinos, Gozhdes, Hakelberifinit, Tom Sojeirt, bashke ma Djemt e Rruges Pal.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Se ke harruar,Dakort me ty, por ke harruar pa permendur librin e edukates morale te klases se 2,3,4.
Le ta nisim me Hygoin...@peshkaqeni33 nuk eshte e then qe duhet te jete nje aktor i madh per ti lexuar romanin, mjafton te jete shkruar bukur.
E ke gabim!Dakort me ty, por ke harruar pa permendur librin e edukates morale te klases se 2,3,4.
Une letersi artistike nuk para lexoj me. Nuk kam kohe, por kam lexuar shume deri ne te 20tat e mia.Nuk mohoj faktin qe Hygo dhe veprat e tij jane te paarritcme , thjesht kam lexuar dhe romane qe me kane len po aq mbrese sa hygo.
Pavarsisht se autoret jane jo kaq te famshem si hygo.
c'fare tematike te pelqen @peshkaqeni33 ?
Nga Kina i re ama veten e nxore faqebardhe ?Tanku ska nevoj te dashuroj sepse di te gatuaj
Une letersi artistike nuk para lexoj me. Nuk kam kohe, por kam lexuar shume deri ne te 20tat e mia.
Me pas filluan te me terhiqnin veprat biografike, sic duket kishte lindur nje nevoj brenda meje per ta njohur me realisht jeten dhe per te ndiekur gjurme te drejta ne jete. Me pas fillova te lexoj libra me teknik dhe me vone edhe hitorik, por jo letrar, ata dokumetar.
Sic duket u poqa me shume me kalimin e viteve dhe fillova te pelqej librat filozofik te nje gjuhe me te perpunuar e zberthyese.
Pra une nuk kam parapelqime, nese shoh dicka qe me mungon dhe me ploteson ne nje liber e perpij dhe e lexoj, nese jo e hedh tutje pa pike meshire. Une per librat nuk kam meshire. Nuk lexoj per numer por per te marre. Dhe nuk dua te infektohem me ide te kota.
Une kam qene qe i quaja humbje kohe romanet. ? Kisha nja dy tre shoqe ne gjimnaz qe ishin te fiksuara, ka qene dhe mosha atehere. Dhe me tregonin permbajtjet qe te me nxisnin edhe mua, por romani ishte si puna e filmit. Me shume argetues, por jo se meson dicka te hajrit. Une rralle lexoja ndonje tek tuk kur me lodhnin librat e shkolles sa per tu relaksuar.Dhe zakonisht pershkrimet i anashkaloja vetem ngjarjen lexoja. Megjithate duhen ndonjehere sa per te stimuluar leximin, se nuk te lodhin. Jane çplodhes.Nje shoqja ime dhe kolege ne universitet dikur me ka bere pershtypje qe ne jeten e saj nuk kishte lexuar asnje liber (pervec atyre me detyrim ne shkolle) sepse e quante humbje kohe. Tani e kuptoj perse.![]()
Ti ke vepruar me urtesi qe e vogel.Une kam qene qe i quaja humbje kohe romanet. ? Kisha nja dy tre shoqe ne gjimnaz qe ishin te fiksuara, ka qene dhe mosha atehere. Dhe me tregonin permbajtjet qe te me nxisnin edhe mua, por romani ishte si puna e filmit. Me shume argetues, por jo se meson dicka te hajrit. Une rralle lexoja ndonje tek tuk kur me lodhnin librat e shkolles sa per tu relaksuar.Dhe zakonisht pershkrimet i anashkaloja vetem ngjarjen lexoja. Megjithate duhen ndonjehere sa per te stimuluar leximin, se nuk te lodhin. Jane çplodhes.
Njeriu ka nevoje ndonjehere edhe te perhumbet, por ideja eshte mos ta teprosh mendoj une ? Te ruash nje ekuiber, e te perqendrohesh tek me e rendesishmja.Ti ke vepruar me urtesi qe e vogel.![]()
Nuk e di me c'kuptim e perdor fjalen perhumbje...por une dua te jem koshiente ne cdo moment ne lidhje me ate qe bej.Njeriu ka nevoje ndonjehere edhe te perhumbet, por ideja eshte mos ta teprosh mendoj une ? Te ruash nje ekuiber, e te perqendrohesh tek me e rendesishmja.
Te largohesh nga realiteti ne nje fantazi. Meqe ishim tek romanet dmth. ?Nuk e di me c'kuptim e perdor fjalen perhumbje...por une dua te jem koshiente ne cdo moment ne lidhje me ate qe bej.![]()
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.