Përgjigje e: Diskutime dhe Mendime te Pergjithshme
Me sinqeritet jane te padurushme,edhe ritet fetare kur e teprojn e kthehen ne "zhurma e ndotje akustike " per komunietin,apo ambjentet publike duhet ndonje ligj te veproj.
Ju andej hoxhet,ne ktej kemi "kumonet e kishes"...hahahahahahahah
shyqyr i ka kap kriza ,sikur si degjoj shume keto dy vitete e fundit...ahhahahahaha.
E dashur,
Ti ne Greqi mundesh te degjosh si shume kumone, sepse atye praktikohet me te madhe feja, sa qe tu lute aq shume ne kisha, jane thelluar ne kriz LOOOL
Erwin , mos ma ndrysho postimin paraprak se tani po duhet me lexu 2 here
Po more Erwin si nuk kam ndegjuar por nuk mundemi me krahasu Shqiperin dhe Kosoven ne Angli, Amerik apo me ndonje vend qe ka ligje strikte, ti e din qe ne ne vendet tona ne Kosov dhe Angli sa here thehet ligji dhe ne fund askush nuk denohet apo denoncohet.
Tek ne ne Shqiperi dhe Kosov ende thote i Zoti i shpis une jam i Zoti ne kete shtepi une beje cfare te dua i rrahi femit, e gruan e thej shtepin cfare te dua beje, me nje fjale thote ne shtepin time nuk mundet te perzihet askush

, kurse ne vendet e jashtme, eshte tjeter mesele, apo storie
UPS Erwin prap e paske ndryshu

, per darsma njemend bejne zhurem te cilen shpeher her thu what a fuck

, por kur i thua atij tipit, thote njeher martohet njeriu , keshtu qe duhet ta kalli sonte, kalle o trim qitja timin, se pe martoni Shaban trimin, cfare ti themi tjeter.