Gi de Masha
The untouchables ...
Të faleminderit, Ilir!Ngushellime per nonen Adem .dritte paste aty ku eshte.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Të faleminderit, Ilir!Ngushellime per nonen Adem .dritte paste aty ku eshte.
Fjala e pare e vajzes se pare ishte DRITA dhe ishte shume e qarte. Ishte vetem 8 muajshe. U habitem qe te dy dhe e pyeten se cfare kuptonte dhe tregoi llamben. Dy dite me vone foli emrin e te jatit. Edhe sot i flet ne emer te jatit. Ndersa mua kurre s'me tha as mama, mami ose emrin. Ishte confused se nuk e linte gjyshja te me thoshte mama, se donte asaj t'i thoshte mama/mami, ndersa mua ne emer. Kishte problem vjerra me moshen. Te gjithe nipat dhe mbesat e kane thirrur mama/mami, qe te dukej e re ne moshe. Keshtu qe mua nuk me foli as mami, as ne emer.....ca prisje ti? kryeminister?![]()
Të faleminderit, @Hello KittyNgushëllime per nene Sabrijen, @Gi de Masha!
Pershendetje bac, kete fjalen ska moshe per tu ndier jetim e kam ndegjuar edhe nga prinderit,vetem kur me kujtohen klithmat e mamit kur humbi prinderit mundem ta paramendoj dhembjen tuaj? Qoft e kompensuar me Xhenet ?Të faleminderit @Xhenet !
Kam dhe keni dëgjuar të thuhet kur dikush humb prindërt: "eh, këta janë fëmijë jetimë", por jo edhe në ndonjë rast tjetër.
Unë them se mosha nuk qenka e rëndësishme për të qenë jetim!
Të faleminderit edhe për uratën tënde: "...shpirti saj u preht ne Parajse"! Duke u bazuar në virtytet e saj, besoj se vepra e saj do të jetë e panuar te Zoti dhe mbase do të prehet në Parajsë. Unë nënën Sabrie e kam pasur një nënë të mirë.
Ngushëllime të përzemërta dhe respekte për të ndjerën!Edhe ky postim është pjesë e ditarit jetësor..., fakeqësisht e veçanta a tij është me dhembje!
Qofte e Xhennetit Gi e paste dheun e lehte. Me vjen keq per humbjen.Edhe ky postim është pjesë e ditarit jetësor..., fakeqësisht e veçanta a tij është me dhembje!
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.