Angelisa
V.I.P
- Anëtar
- Sep 29, 2014
- Postime
- 25,013
- Pikët
- 113
Përgjigje e: Klubi Ateisteve.

Se mos vetem Adeai madh eshte Gurax.
prandaj eshte dashuruar Adea.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Se mos vetem Adeai madh eshte Gurax.
i madh eshte Gurax.
prap ke pire moj plake derdimeneMos me ngaterron me veten tende moj kurvicke e madhe!
Adea
Ka o kjo...ka mallakastra e shoqit Mehmet....prap ke pire moj plake derdimene![]()
Uuuu me marsh te keqen e qenit!prap ke pire moj plake derdimene![]()
kush te pyeti?Une jam Ateist por respektoj besimin fetar te cdokujt.
S mund te paragjykoj askend rreth besimit fetar pasi besimi fetar eshte privatesi
plako qendrro ateist sic je .... por mos guxo te fyesh fen e askujt !!!!!!Përgjigje e: Klubi Ateisteve.
Nata e Kadrit, punonjësja e kryeministrisë shqiptare që falë pesë kohë namaz .
Gjatë muajit të Ramazanit Kiti Shabanaj, shkëputet për pak kohë nga puna në Kryeministri, për të falur namazin në Xhaminë më të afërt.
Nuk vjen nga një familje praktikante myslimane dhe vendimi për t`u mbuluar me shami i gjeti të papërgatitur të afërmit e saj.
Kiti Shabanaj: Lidhja ime me fenë islame nuk është ndikuar as nga lidhet familjare dhe as nga lidhjet shoqërore. Unë kam filluar vetë të lexoj në lidhje me islamin.
Agjëron prej gati nëntë vitesh. Besimi në islam thotë se e ka ndryshuar jo vetëm shpirtërisht por edhe në marrëdhënie me të tjerët.
Kiti Shabanaj: Mund të them se është besimi më i bukur që më ka ndryshuar gjithë jetën time.
31 Maj në kalendarin islam përkon me Natën e Kadrit. Agjërimi dhe falja në këtë datë për besimtarët merr tjetër vlerë.
Kiti Shabanaj: Është një natë e cila e ka shpërblimin më shumë se 1 mijë muaj.
Në këtë muaj të shenjtë, Kiti thotë se çdokush duhet të afrohet në rrugën e Zotit sipas saj besimi ka përgjigje për çdo shqetësim apo dilemë.
Si veprohet ne keto raste....
1-i pritet dita e punes
2-paralajmerim me shkrim per pushim
3-Nuk je e afte dhe urdhero librezen e punes.
Ju lutem te vazhdoje rradha.
PS: kam nje pyetje per keto qe vishen me qarqafe dhe me falni per injorancen TIME....kur je mjeke dhe pacien(tja)ti ka nevoje urgjente, ne sallen e operacionit si i thuhet...izvinite per pak tempo se kam namaz?????????
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.