Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !vallzimi i 84 (origjinali) eshte me i bukur
delikate porsi fluturaSa te bukura i kane kostumet!
https://www.youtube.com/watch?v=t2zbbN4OL98vallzimi i 84 (origjinali) eshte me i bukur![]()
Une se di cfare eshte, por kurre me plaku me ate lloj sporti se sdu me nel sakat.per te qare a per te qesh ishte kjo me lart o Nikola?
Ruset mun te pirdhen ne ket sport -jo-,ata shkrdhata menojn veq te Votka .Une se di cfare eshte, por kurre me plaku me ate lloj sporti se sdu me nel sakat.
Ruset jane baballaret e ketij marifeti.
Nuk merr vesht nga kto gjana.....Ruset mun te pirdhen ne ket sport -jo-,ata shkrdhata menojn veq te Votka .
Jam pjeserisht dakort me De Bora, nje nga sportet me te bukura :dSporti me i bukur per mendimin tim!
KETE njoni e ka takuar rastesisht dhe personalisht.....dhe une e dija se si quhej dhe kush ishte,dhe pikerisht ketu.Jam pjeserisht dakort me De Bora, nje nga sportet me te bukura :d
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.