Kasëmi
VI I MCMLXXIII
- Anëtar
- Aug 13, 2019
- Postime
- 8,031
- Pikët
- 113
Tani qe i lexove shko me Nazën në Marte... po pa inat ama...Ja qe i lexova te gjitha per inat![]()
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Tani qe i lexove shko me Nazën në Marte... po pa inat ama...Ja qe i lexova te gjitha per inat![]()
Shkruaj shqip shkruajTani qe i lexove shko me Nazën në Marte... po pa inat ama...
Pse ku nuk shkrova shqip?Shkruaj shqip shkruaj![]()
Ca do te thote nazë dhe ca do te thote marte?Pse ku nuk shkrova shqip?
Naze eshte NASA, marte do te thote o e martë, o te marrte lumi te marrte...Ca do te thote nazë dhe ca do te thote marte?
Naze eshte NASA, marte do te thote o e martë, o te marrte lumi te marrte...![]()
Nuk je ne dijeni ti qe ky eshte plan serioz nga Elon Musk? Dhe ai eshte i famshem qe ben cdogje qe premton.Kolonizimi i Marsit ?
Cfar prallash!
Jezero para 3,5 miliard vitesh ishte liqen.lajmin e dhane te gjitha tv dje, dukej si nje planet qe dikur kishte patur uje,
As plan dhe as fuqi.Ne s'kemi plan konkret ta shpëtojmë Tokën, e merremi me Marsin!
Po e boni kete hap do dali Elon Mushka e jo me Elon Musku.Nuk je ne dijeni ti qe ky eshte plan serioz nga Elon Musk? Dhe ai eshte i famshem qe ben cdogje qe premton.
jezero !!!? nuk e kam nigjuar noi her, ku eshteJezero para 3,5 miliard vitesh ishte liqen.
Ne mars pra. Tani eshte vetem kraterjezero !!!? nuk e kam nigjuar noi her, ku eshte
eee, ai krateri qe dhane lajmet, u quaka jezero,Ne mars pra. Tani eshte vetem krater
Babe,une per vete e kom vone trajsen me shishet e qumshtit ne rradhe si i her n'vaktit....
-Pasi e katandisen planetin Toke ne kazan plehrash me ndotje dhe plehra, kerkojne ta kthejne edhe Marsin ne kazan plehrash.
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.