Nicktjeter
Per aspera ad astra.
- Anëtar
- Sep 24, 2013
- Postime
- 7,355
- Pikët
- 113
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !As mua?Ke njohur ndonjeri pa maska ti deri tani? (perjashto femijet) Une jo per vete.![]()
As ty.As mua?![]()
Prap nuk mesove te jesh instiktiv?Nuk besoj se do kete ndonje te cmendur te lexoje te gjithe shpjegimin e mesiperm qe sapo bera
Cmenduria tek njerzit eshte dicka e zakonshme dhe e pranishme ne shume situata, keto jane forma te lehta te cmendurise psh kemi cmendurine politike ku kontraditat midis paranojes dhe kritikes shprehen hapur por kjo lloj cmendurie nuk le shenja afatgjata ne psikiken e njeriut. Ka dhe nje cmenduri qe prek foumet, quhet vemnduria e te pasurit te drejte ku shume njerez cmenden pikerisht se anetaret e tjere nuk pershtaten me mendimin e tij. Por jane gjera pa zarar kaojne lehte mbas gjysem ore vuajtje personale.
Si te jesh i lumtur pa qene injorant.Cfare duhet te mesoj ?
Pikerisht injorantet nuk jane te lumtur. Ti do te thuash te jesh i lumtur pa e vrare mendjen kjo po qe eshte cmenduri komikeSi te jesh i lumtur pa qene injorant.
Provoje i here pastaj ec e me thuajPikerisht injorantet nuk jane te lumtur. Ti do te thuash te jesh i lumtur pa e vrare mendjen kjo po qe eshte cmenduri komike![]()
M’i prezanton pak maskat e mia te lutem?As ty.![]()
Rexh me trego pastaj si vazhdo historia.
Ne momentet qe jam ndeshur me to, i kam harruar. Mund te te tregoj nga ketu e tutje nese me rastis qe te ndeshem prape, po te duash.M’i prezanton pak maskat e mia te lutem?![]()
Une dua gjithmone.Ne momentet qe jam ndeshur me to, i kam harruar. Mund te te tregoj nga ketu e tutje nese me rastis qe te ndeshem prape, po te duash.![]()
Pres une.E avash ti se tani erdha.
Po deshe të bëjnë ndonjë vaksinë fallco gjej një tjetër.
Thirsty loool, ca fitova apo sishte me te fitume lolPo ky cili anetar eshte?
![]()
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.